Wandelprotocol

 

Protocol  Wandeltochten Stg. Malden Wandelt

 

Algemeen:

Stichting  Malden Wandelt  vraagt de wandelaars die deelnemen aan de stichting georganiseerde wandeltochten:  Acht van Heumen, 3 Provinciëntocht en de Sint Nicolaastocht het volgende in acht te nemen:

– Gebruik steeds je gezonde verstand;

– Houd indien mogelijk afstand en maak dit ook voor anderen mogelijk;

– Voorkom rechtstreeks contact met andere wandelaars;

– Tref aanvullende hygiënemaatregelen, zoals handen wassen;

– Vermijd drukte en opeenhoping van wandelaars, indien nodig wacht dan even op afstand;

– Blijf thuis bij verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, verhoging tot 38 graden of koorts;

 

Voorinschrijven:

Als er is de mogelijkheid is tot online inschrijven en men heeft hier gebruik van gemaakt, is het volgende hierop van toepassing: indien het evenement voortijdig wordt afgelast op advies van het RIVM of de lokale autoriteiten, vindt er geen restitutie plaats van het betaalde inschrijfgeld.

 

Parkeren:

Als Stichting Malden Wandelt parkeergelegenheid aanbiedt, dienen de aanwijzingen  van de organisatie te worden opgevolgd.  In sommige gevallen dient er ter plaatse parkeergeld te worden betaald.

 

Startbureau:

Hier kunnen deelnemers ter plaatse inschrijven. Na inschrijving ontvangt men de route van de door de deelnemer gekozen route. Deelnemers die online hebben in geschreven dienen ook hier de routebeschrijving af te halen.

 

Onderweg:

Haal niet in op smalle paadjes, maar wacht even tot u weer op een breder gedeelte wandelt.

Houd, daar waar mogelijk, afstand bij het passeren en geef even voldoende ruimte als u wordt gepasseerd.

 

Rustlocaties:

Volg steeds de aanwijzingen op van de aanwezige (horeca)medewerkers en houdt u aan de regels die gelden op of in de rustlocatie.

 

Finish:

Er is een finishbureau bij terugkomst. Hier kan men, tot aan de aangeven tijd, eventueel een  wandelboekje laten stempelen. Hier is ook een zogenaamde “pin” tegen betaling te verkrijgen.

 

Stichting Malden Wandelt verwacht dat de deelnemers aan de wandeltochten zich houden aan de vorenstaande afspraken en regels.

Denk aan uw gezondheid en die van andere wandelaars.

Uw gedrag kan mede bepalend zijn wat er in de toekomst mogelijk is voor de wandelsport.

 

 

Malden, oktober 2023

Bestuur Stichting Malden Wandelt.